Carnosine

A LifeT!LT Carnosine két aminosavból álló természetes táplálékkiegészítő, amelynek a titka abban áll, hogy védi a testünket az emelkedett vércukor okozta sejt- és szövetkárosodástól.

A LifeT!LT Carnosine egészségvédő hatása megkérdőjelezhetetlen; általa az vércukoringadozással összefüggő károsodások, öregedési folyamatok hatékonyan megfékezhetőek. 

Speciális ár 6 643 Ft

Normál ár 9 490 Ft

close Nincs raktáron

Részletek

A LifeT!LT Carnosine:

  • Javítja a sejtek inzulin érzékenységét, így jó táplálékkiegészítő lehet inzulin rezisztenciában (IR) és csökkent glükóz toleranciával élőknek.
  • Megóvja a sejteket és a szöveteket az emelkedett vércukor szint okozta károsodástól – ezen hatását kialakult kettes típusú diabétesz esetén is hozza.
  • Megóvja a testet az emelkedett vércukor okozta öregedési folyamatoktól.
  • Lassítja az öregedési folyamatok és az emelkedett vércukor okozta idegrendszeri károsodásokat.
  • A zsíranyagcsere szabályozása révén enyhíti a szervezetben a gyulladásos folyamatokat.
  • Növeli az állóképességet, jótékony hatással van a szív- és érrendszer egészségére.
  • Közvetetten védi a veséket a fenti problémák okozta károsodástól.
  • Képes csökkenteni az érelmeszesedést.

Tévedés azt gondolni, hogy az emelkedett vércukor értékek okozta szövetkárosodás, valamint az ennek következményeképpen kialakuló idő előtti öregedés csak a cukorbetegeket vagy IR-eseket érintő jelenség. Ezek a folyamatok a legegészségesebb emberek szervezetében is nap mint nap lejátszódnak – a kérdés csak az, hogy milyen mértékben. A LifeT!LT Carnosine egészségvédő hatása ezen a téren megkérdőjelezhetetlen; általa az vércukoringadozással összefüggő károsodások, öregedési folyamatok hatékonyan megfékezhetőek.

Összetevők: L-Carnosine, Hydroxy Cellulose, Maltodextrin

Adagolás:

  • Napi 2 kapszula, reggel és este

Referencia:

New studies validate age-delaying effects of carnosine www.lifeextension.com Carnosine and related peptides: therapeutic potential in age-related disorders José H Cararo, Emilio L Streck, [...] and Gustavo da C Ferreira